MOBILIS WELLNESS, hogy a wellness élmény legyen!

Tudd biztonságban a telefonod a kikapcsolódás közben is!

Rólunk

Cégünk egy egyedülálló újítással tört be a piacra, amely nagymértékben támogatja az információ eljutását a felhasználókhoz úgy, hogy a telefonjuk biztonságos helyen van, miközben ők a wellness adta előnyöket élvezik.

Szolgáltatásunk
előnyei

Biztos Te is voltál már úgy, hogy vártál egy fontos hívást vagy sms-t, de nem merted a strandon vagy a wellnessben hagyni a drága telefonodat. Na erre találtunk megoldást! Hagyd a telefonod biztos helyen! Mi tájékoztatunk a wellnessben elhelyezett kijelzőkön, ha hívásod vagy sms-ed érkezett!

Biztonság és diszkréció

Az applikáció csak a nem fogadott hívás és nem olvasott sms tényét továbbítja a felhőbe. A többi adat már csak rád tartozik!

Egyszerű

Csak egy általad kitalált fantázianevet kell megadni és a helyet, ahol vagy egy legördülő menüből.

Folyamatos kapcsolat

Amíg fut az applikáció, addig folyamatosan frissíti az adatokat és megjeleníti a kijelzőkön.

Partnereknek

A Mobilist azoknak a szállodáknak, fürdőknek, edzőtermeknek ajánljuk, melyek zavartalan, nyugodt kikapcsolódási és pihenési lehetőséget kívánnak vendégeik számára nyújtani, és nyitottak szolgáltatási palettájuk kibővítésére. A Mobilis asszisztensi feladatokat lát el: a felhasználó elindítja a Mobilis rendszerét, választ magának egy egyedi nevet, majd készülékét egy erre alkalmas töltő- és értékmegőrző ponton, vagy a szállodaszobájában hagyja.

A Mobilis rendszere egyszerű és biztonságos: a felhasználók szabadon élvezhetik a szálloda, fürdő vagy edzőterem szolgáltatásait, nem fogadott hívás vagy sms esetén pedig tájékoztatást a Mobilis kijelzőin kapnak. Rendszerünk csak a nem fogadott hívások és sms-ek számát jelzi, azok tartalmához nem férünk hozzá. A felhasználó rendszerből való kijelentkezése esetén adatai is törlődnek.

Célunk a rendszer folyamatos fejlesztése és bővítése, és a széleskörű igények kiszolgálása az egyre elszaporodó közösségi alkalmazások terén.

Könnyen kezelhető/

Csak egy fantázianevet és a wellness helyét kell megadnod ahhoz, hogy használni tudd a szolgáltatást.

Diszkréció/

Csak a nem fogadott hívás és a nem fogadott SMS tényét rögzíti az applikáció, hogy csak te tudj a részletekről!

Távfelügyelet/

A telefonoddal kapcsolatos infók eléréséhez nem szükséges a telefonod magadnál tartanod, mégis mindent tudhatsz!

/Kijelzőn látható

A hotelben és wellnessben elhelyezett kijelzőkön jól látható helyeken találhatóak kijelzők, amin követni lehet a telefonod állapotát.

/Biztonság

A telefonod a szekrényedben vagy a szobádban, esetleg egy értékmegőrzőben tarthatod, hogy biztonságos helyen legyen és ne keljen lába 'véletlen'.

/Információk gyorsan

Az információkat 5-10 másodpercen belül megjelenítjük, így gyorsan tájékozódhatsz telefonod állapotáról.

Letölthető

Töltsd le Android készülékedre már most! Hamarosan IOS-re is!

HAMAROSAN